Symbolonkaart cursus

In 7 avonden leer je de tarotkaarten, de betekenis en de intuïtief kaartleggen.       

Nee ze voorspellen niet je toekomst. Die maak je zelf. De tarotkaarten zijn er om je inzichten te geven in je huidige situatie of van het verleden. Het hoe en waarom willen kan je helpen begrijpen.

Dan heb je van die aha momenten en je kunt dan verbindingen leggen. Het kan je helpen om het gedrag van een ander of jezelf te verklaren.

En dan ook weten wat je er aan kan doen of soms is het de boodschap dat je er niets aan doet. Maar is het een stapje terug doen en een ander de kans geven om iets te doen.

Dit kan ook met overledenen. Dit kan door middel van de kaarten uitleg geven over iets van hun wat je zou willen weten om te begrijpen. En daar is niets mis mee. Want weten is inzien en dit is begrijpen.

Het kan je zelfs uitlegging geven waarom je ziek bent en waarom dat ongeluk. Alleen is het niet altijd makkelijk om het te accepteren wat er zo duidelijk is. Want, we doen het zelf. Alles doen we zelf. Nooit zijn we slachtoffer. Slachtoffer voelen is een reden om er zelf niets aan te doen.

Meteen de eerste les ga je aan de gang met leggingen. Dus niet alleen de kaarten uit je hoofd leren. Dit komt geleidelijk in de cursus.

De cursus kost €140, inclusief lesgeld, boek & kaarten en multimap met leggingen.

begint maandag 25 januari  2021 om  19.30. pin aanwezig.

Opgeven: Bel 06-27066843 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je plek te reserveren

Alleen volgens afspraak»

Ontmoetingen trance healing

Je ligt op een relaxstoel. Ik ga achter je zitten en leg mijn handen op jouw schouders.

Dan ga ik in diepe concentratie en stel mij open voor de spirituele wereld om door mij je te helpen.

Dit geeft soms kleuren, inzichten of beelden bij jou. Maar altijd is er rust erna. Daarna praten en iets drinken als er behoefte voor is.

Vergoeding €45.

Opgeven: Bel 06-27066843 of email truus@truusquax.nl


Zie ook:
Spirituele Hypnose logo Website


 

 
 

Truus Quax 06-27066843  truus@truusquax.nl
Alkmaarseweg 271 1945 DG Beverwijk  KvK nr: 72654724