Spirituele Hypnose logo Website


Een transformatieve kracht

Hypnose is veel toegepast door therapeuten als effectief en eenvoudig middel, vooral bij diepgewortelde problemen zoals angsten en vastgeroeste gewoontes. In ‘spirituele hypnose’ komt erbij dat ik als medium werk met de onzichtbare innerlijke wereld en de emoties daarin. Dit kan ook inhouden dat ik contact maak met overledenen – en de persoon laat communiceren met degene.

Direct contact leggen met je zelf

Het kan ook betekenen dat ik in hypnose aan een orgaan of met het probleem ga vragen en zo informatie krijg wat belangrijk is voor de persoon.

Het doel is om je met je optimale zelf, en je gewenst levenspad, te (her-)verbinden. Dit gebeurt niet oppervlakkig. We gaan diep de cellen in, om licht in te brengen en jezelf laten vernieuwen.

Reset de knop

Met Spirituele Hypnose kan je naar de precies plek in je lichaam gaan waar emoties vastzitten die veroorzaken dat het niet lekker in je leven loopt.

Zoals een bug in een computerprogramma kan je dit dan herstellen, en de emoties weghalen of omzetten naar een begrijpend en goed gevoel.

De oude blokkades opheffen

Hypnose omzeilt de obstakels in de bewustzijn zoals valse geloven over onze capaciteit en wat mogelijk is te veranderen. Hierdoor krijg je een waar en helder beeld van je zelf, misschien voor de eerste keer.

Het verleden kan niet veranderd worden – wel kunnen de blijvende emoties eromheen getransformeerd worden.


Waar ligt het bij jou?

Vroegere ervaringen kunnen je een beeld van jezelf geven die je nu in het leven een probleem opleveren en je weet niet hoe…

waar ligt het oudere vrouw— Vraag je je af ‘waarom doe ik dit?’ of ‘wat is er mis met mij?’

— Blijf je hangen in negatieve gedachten? Geloof je niet in jezelf, of dat je een goed mens bent?

— Heb je nog last van gedachten uit het verleden en kun je ze niet loslaten? Of weet je helemaal niet wat de zaken zijn waar je mee rond loopt?

— Ben je onrustig? Kun je niet slapen? Heb je het gevoel dat je niet de goede kant op gaat in je leven?

— Je hebt alles in je leven wat een mens gelukkig maakt en je bent het niet …waarom?

Voorbeeld: Mevrouw kwam met een erg onrustig gevoel, kon niet slapen en had veel maagpijn.

Het bleek dat haar zoon van veertien die autistisch is uit het huis was geplaatst omdat het te zwaar werd. In hypnose vroeg ik aan haar maag wat er aan de hand was en die zei dat er een groot gat was die gevuld was met pijn.

Mevrouw diep in en uit laten ademen zodat Liefde er in en verdriet er uit gaat. Dit heeft tien minuten geduurd en toen de engelen veel rozen laten brengen en het gat weer gevuld met Liefde. En mevrouw had begrepen dat het noodzakelijk was en zij zich niet schuldig hoefde te voelen.

Na de hypnose was de onrust en de pijn verdwenen.


Hoe ziet een spirituele hypnose sessie eruit?

Stap voor stap gaan we de diepte in. Je wordt verleid en begeleid om hier op een veilig, prettig, liefdevol manier te komen.

Vooraf een gesprek met koffie/thee/water erbij om een indruk te krijgen van je klachten en achtergrond.

Daarna leg ik uit wat ik ga doen en hoe ik het ga doen.

Je neem plaats in de stoel. Met relax muziek op de achtergrond en rozenolie om aan te ruiken, via totale ontspanning praat ik je in hypnose.

Als er volledige hypnose is ga ik intuïtief te werk. 
Tijdens de hypnose praat ik constant met je om contact te houden. Voor de reste is elke sessie is uniek. Soms ziet de persoon zelf mensen of kleuren waar ik mee werk. Of ik zie overledenen die de persoon iets te zeggen hebben en dit volg ik.

Ik breng je uit de hypnose en als je klaar voor ben hebben we nog een nagesprek over wat er is gebeurd, met gelegenheid tot vragen stellen.

Na vertrek is er altijd de mogelijkheid om later op te bellen als er iets nog onduidelijk is.


Hoe lang duurt een sessie?

Ik neem de tijd die nodig is – een sessie is zo lang als het duurt. Gemiddeld wordt dit twee tot drie uur, maar het kan ook iets langer of korter zijn.


Hoe ga ik me voelen in een sessie?

Vooral veilig. Omringd door onvoorwaardelijke liefde. Veel klanten ervaren ‘totale ondergang’ in de hier en nu zonder besef van de klok. Op een bewust, licht en speels manier leer je in de sessie met de mogelijkheden die je in je heb te werken.

Jouw ervaring zal uniek voor jou zijn. Maar wat hebben anderen gezien?


ervaring

“ Wat mooi. Ik zag werkelijk een engel die mij rozen kwam brengen.


“ Ik zag prachtige kleuren en zo mooi. Die heb ik in werkelijkheid hier nog nooit gezien.


“ Ik zag mijn (overleden) moeder. Ze zat in een tuin met prachtige bloemen en ze zag er zo tevreden en gelukkig uit.


“ Ik zag mijn overleden baby (drie maanden), ze was in het licht en ze straalde. Nu dat ik dit heb gezien kan ik rust hebben.


 

SH Symbol website


Vragen of Aanmelden?

Bel 06-27066843 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Over jouw begeleider:

Mijn eigen leven heeft een heleboel hobbels en obstakels gekend. En dit heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Want achteraf begrijp ik dat dit allemaal nodig was om mij te vormen. En mij levensmissie te kunnen voldoen.

Want als je veel meegemaakt heb in je leven kun je tegen mensen zeggen “ik weet wat je voelt”. Want ik ben er ook geweest – als je diepe emoties heb gekend, begrijp je wat anderen beleven.

En het zijn deze emoties waar ik in Spirituele Hypnose mee werk.

truus 2018

Ik heb een onvoorwaardelijk geloof in Universele Liefde. En vertrouw helemaal op mijn begeleiders van de Onzichtbare wereld die mogelijk maken dat ik dit kan doen.

Ik heb cursussen gevolgd in Hypnose en Regressie, Reiki, Shambhala Eenheid, Quantum Touch, Magnified Healing, Merkaba Technieken, Trans-Healing en Reading; inwijding in de Gouden, Zilveren en Violette Vlam.

Voorbeeld: Mevrouw kwam met schouder en nekpijn nadat haar moeder was overleden.

In hypnose vroeg ik aan haar schouders waar de pijn vandaan kwam en zij antwoorde dat haar overleden moeder op haar nek en schouders zat. Haar moeder gevraagd of dit zo was en zij zei ja. Haar moeder had niet begrepen dat zij overleden was en ze was haar huis uitgezet (opgeruimd) dus ze ging bij haar dochter zitten. De hele begrafenis waar haar dochter zo veel aandacht aan had besteed was totaal langs haar heen gegaan.

roos

Altijd als er een emotie is wegegaan of er is iets verschoven blijft er een ruimte/gat over en dat laat ik door de engelen met rozen opvullen. Zodat er geen andere emotie kan gaan zitten. De moeder is begeleid met behulp van engelen naar de hemel.

De vrouw was uit de hypnose en haar nek en schouders voelde een stuk lichter en pijnloos. Er waren nog twee sessies nodig om volledig herstel te krijgen.

Wat zit er voor mij in?


» Je lichter voelen omdat je het een en ander heb losgelaten.

» Begrijpen waarom de situatie zo was, of waarom de ander dit jou heeft aangedaan.

» Een groter inzicht in je leven nu: dieper contact voelen met jezelf en je redenen van bestaan.

» Begrijpen dat je een uniek mens ben van onschatbare waarde.

De opties

» Een sessie kost €130.

» Neem je drie sessies is het €350.

  • Er is geen tijd aan verbonden. Ik neem de tijd met je zo lang als nodig is.
  • Er is ook nazorg aan verbonden. Er is altijd mogelijkheid tot telefonisch om vragen te stellen als er onduidelijkheden zijn.

Meestal zijn er drie sessies nodig om een probleem nooit alleen is. Er is een verstrengeling van diverse emoties die uit elkaar gehaald worden en iedere emotie krijgt aandacht en verwerking.

De aanbevolen ruimte tussen de sessies is individueel en naar wens van de persoon. Maar minimaal 14 dagen omdat het lichaam de tijd nodig heeft om de veranderingen te kunnen plaatsen in het geheel.


Vragen of Aanmelden?

Bel 06-27066843 
of email truus@truusquax.nl.

 
 

Truus Quax 06-27066843  truus@truusquax.nl
Alkmaarseweg 271 1945 DG Beverwijk  KvK nr: 72654724